Tabere in 2016

Bine v-am gasit, dragilor!

Se apropie vara si incepem sa ne pregatim pentru tabere. Anul acesta este unul alย  schimbarii si diversificarii. Taberele de camaraderie pleaca si pe alte meleaguri, deocamdata mioritice. ๐Ÿ˜‰ Vom vizita si alte zone ale tarii.

Avem in plan vizite la parcuri tematice, trasee aventura, aqua parcuri care mai de care mai sofisticate, calarie in atmosfera western, piscine cu bule, jocuri, tir, competitii, dar si… un nou tip de tabere.

Cei mici, copiii intre 7 si 10 ani, se vor bucura anul acesta de compania calutilor special dresati pentru activitatile cu copiii, balaceala la maxim, aventura la inaltime, discoteca , concursuri, carnaval, dinozauri… dar si de o tabara de engleza sustinuta intr-o locatie plina de relaxare si cu multe activitati recreative, ecvestre si nu numai.

Cei mai mari, tinerii peste 12 ani, vor putea sa isi demonstreze calitatile de lider, talentele de catarator, acuratetea de tintas, dorinta de colaborare cu camarazii, in aceeasi atmosfera cazona de la Arsenal Park.

Adolescentii, baietii peste 14 ani, vor fi provocati sa isi dezvaluie latura pur masculina in Tactical Action Camp (TAC), o tabara in care atmosfera jocurilor video de strategie este transpusa in natura si evident… in viata reala.ย  Lasam acasa calculatorul, ne luam la noi vointa, dorinta de aventura, calmul, inventivitatea si creativitatea si… Distractia va fi maxima! ๐Ÿ™‚

Fetele intre 13 si 17 ani, vor avea ocazia sa participe anul acesta la o tabara in stil western in care vom combina “chestiile de fete” cu relaxarea in jacuzzi, o baie la aqua park, un pic de adrenalina pe trasee de catarare si… calarie pe caluti simpatici si prietenosi.

coatofarms

DETALII IN CURAND! Stati pe receptie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *