Tabara „Camaraderie Junior”

Din acest an am inceput sa lucrez si cu copii mai mici, copii intre 7 si 10 ani si pentru mine a fost o provocare placuta.

Este extraordinar sa descoperi personalitati puternice inca de la varste fragede sau sa poti modela copii timizi si introvertiti, in copii deschisi, fara temeri.

Pentru ei, va exista incepand cu acest an, Tabara “Camaraderie Junior”, organizata in perioda vacantei de toamna. In acest an avem ca partener in organizare,  Clubul Junior Club, After School & Party. Va asteptam cu drag!

Perioada 1-5 noiembrie 2010
Locatie: Arsenal Park Orastie

Numar de locuri: 20

Profesorii insotitori vor primi din partea Asociatiei Pentru Educatie Complementara o diploma de participare la activitati extracurriculare.

Activitati incluse: cazare, trei mese pe zi, materialele auxiliare, diplome, DVD cu poze, activitatile de tabara, seminarii

Ce vom face:
– jocuri de echipa
– jocuri de comunicare
– concursuri
– concurs cu drezina
– campionat de fotbal
– plimbare cu bicicleta
– baby – tiroliana
– seminar de comunicare: „ Cum comunic cu prietenii”
– seminar: „ De ce agresivitatea nu e de folos”
– concurs de dans
– foc de tabara
– ateliere de creatie – quilling
– carnaval – costume improvizate din hartie creponata si face painting
– atelier de creatie – concurs de pictura pe fata
– atelier de creatie – concurs de desen
– Jurnalul taberei, lucru pe echipa

Programul pe zile il puteti gasi aici.

Pret: 540 lei + transport 50 lei (copiii trebuie sa aiba asupra lor carnetul de elev vizat) Transport: cu trenul, Sageata Albastra.

Avansul de 50% se achita pana in data de 10 octombrie.

2 comments on “Tabara „Camaraderie Junior””

  1. gianina bistritan says:

    buna ziua. m ar interesa astfel de proiecte si pentru clasa a V a. sunt diriginta la o clasa a V a, liceul Vasile Alecsandri, Iasi. S-ar putea organiza cursuri sau workshop-uri pentru elevi aici la noi, sau tabere in alte locatii sau chiar cursuri pentru profesori. orice initiativa ar fi, cred, primita cu entuziasm.

  2. simona says:

    Buna ziua Gianina,

    Organizam cu cea mai mare placere astfel de evenimente si pentru copiii din Iasi, chiar si in alte locatii. Cat despre cursuri si workshop-uri, am un proiect pe care l-am pus deja in practica la Timisoara, un curs de comunicare pentru copii intre 10 si 14 ani. Iti voi trimite un mail cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *