Mai un pic si… plecam!

Suntem pe ultima suta de metri. Am aranjat tot si… asteptam vacanta pentru a pleca in misiune.

Anul acesta prima misiune va incepe in 18 iulie cu o trupa de “zmei” pregatiti de aventura. Copiii de clasele I-IV sunt nerabdatori sa porneasca intr-o misiune plina de suspans, distractie, surprize si…. multe altele, alaturi de noi, la Arsenal Park!

Timp de cinci zile vom face concursuri, karaoke, traseu militar, tir cu arcul, cinematograf in aer liber, mult sport, party, foc de tabara, excursii de supravietuire, ateliere de pictura, desen, arte si “mass media”.

Copiii vor fi mici vedete care vor pleca din tabara cu amintiri de neuitat si cu multi prieteni noi.

Nu ne intoarcem bine si… plecam din nou. De acesta data in 8 august e randul “amazoanelor” sa isi faca aparitia in garnizoana.

Pastrand traditia de anul trecut, fetele vor sa doboare propriul record. Anul trecut au fost cele mai bune tintase, asa cum a declarat Olav…¬†anul acesta vor face spectacol!

Si fetele vor avea parte de distractie, tir cu arcul, tir cu armele de airsoft, drezina, concurs de majorete, karaoke, multe concursuri si multe premii. Nu vor lipsi focul de tabara si excursiile de supravietuire.

Baietii vor incepe instructia in 22 august. Nu am sa dau detalii, dar cu siguranta va fi o tabara pe care nu o vor uita, cu multa adrenalina si multa competitie asa cum le place lor.

Va asteptam pe toti cu drag!

Simona & Darius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *