S-a terminat… incepe din nou :)

Ne-am intors de la Arsenal Park.

Am avut o serie de copii cuminti 🙂 care au trait din plin fiecare moment al taberei.

Copiii au tras cu arcul, s-au dat cu drezina, au fost la traseul militar, au pictat copacul camaraderiei, au facut tablouri pe gresie, au facut sport, au dansat, au facut baie in piscina si au ramas cu amintiri frumoase.

Am facut o multime de poze… si ne-am distrat la maxim!!!

Urmeaza alte doua serii de tineri… carora le-am pregatit o multime de surprize…

Pe langa activitatile obisnuite, anul acesta vom avea si alte preocupari… noi concursuri, noi provocari. Vreti sa va spun cate ceva din culise? Bine!

Fetele vor avea o intalnire … artistica ” Desen si culoare”, vor participa la un concurs in aer liber care are legatura cu supravietuirea in natura 🙂  (nu va dau mai multe detalii), vor avea o seara de dans si karaoke si o sesiune-concurs de tir cu pusca de airsoft cu luneta. Astea toate pe langa… tirul cu arcul, cu pistolul de airsoft, traseul militar, drezina, piscina, tiroliana si ora de relaxare 😉

Baietii vor “supravietui” anul acesta unor probe de foc, precum – o noapte in aer liber sau tir cu pusca de airsoft cu luneta si vor trebui sa treaca cu brio de concursurile organizate. Toate acestea apeland la indemanare, inteligenta, precizie si dorinta de castig. Nici la ei nu vor lipsi: tirul cu arcul, cu pistolul de airsoft , traseul militar, drezina, piscina sau tiroliana.

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *